Pääsiäisen jälkimainingeissa kävimme Hämeenlinnassa SVKL:n järjestämän koetoimitsija 2 (vinttikoirakokeet)-kurssin ja eilen sitten vihdoin tuli tieto, että loppukoekin meni lävitse. Tulevana kesänä olisi tarkoitus sitten suorittaa vielä harjoittelut ja ehkäpä sitä sitten joskus pystyy toimimaan maastoissa taikka radalla vastaavan koetoimitsijana.

 

Viiman kanssa suoritimme helmikuussa alkaneen arkitottis-kurssin loppuun ja kovasti kurssista oli hyötyä. Viima kuuntelee ja totteleekin huomattavasti paremmin. Jatkumona lähdimme whippet Leyan ja ohjaajansa Railan innoittamana tutustumaan agilityn ihmeelliseen maailmaan, edelleen yhdistelmällä Anu+Viima. Parisen kertaa nyt on takana ja ainakin vielä on mieli ihan positiivinen. Paljon vaikeampaa se agility kuitenkin on kuin miltä se näyttää ;) Ainakin aloittelevan koirakon silmin.

 

Vinkasta tuli Tonin projektikoira hierontakoulutukseen. Eli typykkä saa säännöllisesti kraniosakraalikäsittelyä, lihashierontaa ja nyt jatkossa vielä mobilisointiakin. Ainakin tähän mennessä saadut hoidot ovat vaikuttaneet positiivisesti, Vinkan ruokahalu on parantunut sekä yleinen virkeys lisääntynyt. Vinka on myös paljon leikkisämpi (myös sisätiloissa).