Niin se vain koitti päivä, että tämä pohjoisen porukka pakkasi junnukoiran autoon ja otti autolle suunnan pääkaupunkiseudulle tapaamaan sukulaiskoiria ja näytelmöimään.

Lauantaina 3.12 whippetit arvosteli Bo Skalin

Vindy JUN-ERI/3, SA (EXC in junior class with CQ)

"Trevlig tik, vackert huvud, vackra linjer, bra underlinje, väl vinklad fram o bak. Rör sig mkt bra, trevlgit temperament, levande junior"


Sunnuntaina 4.12 whippetit arvosteli Elisabet Janzon (kennel Wolf Tone) Ruotsista

Eddy JUN-EH (VG in junior class)

"Elegant young male. Good head and expression. Good ears. Good neck. Needs to develop in body, and sink down on his angulations. Unsteady on the move. Very much a puppy still"

Wanda JUN-ERI (EXC in junior class)


Vindy JUN-ERI/2 SA (EXC in junior class with CQ)

"Elegant bitch. Beautiful head and expression. Lovely dark eyes. Good neck and topline. Enough body for age. Good bone and angulations. Moves with a good side-gait"


Lienee turhaa mainita, että olen enemmän kuin tyytyväinen viikonlopun saldoon. Vindyn antura avattiin vain 1,5 kk aiemmin ja nyt tyttö sai kehuja liikkeistään tiukilta tuomareilta. Myös Eddystä oli paljastunut kehäkettu, tosin edelleen pilke silmäkulmassa. Kiitos Ervastin Elinalle Eddyn esittämisestä, pojalla tosiaan oli hauskaa, siitä kertoi hännän heiluminen ja haukahtelu kehässä. Suuret kiitokset myös Mikkosen Annalle Wandan esittämisestä, hienosti meni energisellä ja iloisella typsyllä ensimmäisessä virallisessa näytelmässä. Kiitokset myös kasvatinomistajille, kun innostuivat koiriaan tuomaan paikalle ja harjoituttamaan händlereiden kanssa.

It was so wonderful also meet father of our first litter, Dandy and his owner Marina. Thank you so much, it was a pleasure to meet you guys. Hopefully we'll meet soon again.


1323165468_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

From left Dandy-dad with his children Eddy, Wanda and Vindy